به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، کامران احمدی، رییس پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاریخی - فرهنگی با اعلام این خبر گفت: یکی از مهمترین منابع دسترسی سریع و آسان استادان، دانشجویان و علاقهمندان به دریافت نتایج جدیدترین یافتههای علمی و پژوهشی، مجلات علمی است و این مجلات میتواند زمینهساز توسعه کمی و کیفی تحقیقات و حل مشکلات علمی، صنعتی، کشاورزی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و... جامعه باشد.
وی افزود: گسترش و تنوع مجلات علمی که ریشه در توسعه و نگهداری فرهنگ و خواست نسل جوان و جویای دانش دارد، قانونمند و معیارمندسازی این نشریات را اجتنابناپذیر کرده به طوریکه میتواند از اتلاف سرمایههای انسانی و علمی کشور جلوگیری کند.
به گفته احمدی، پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاریخی-فرهنگی به منظور تقویت نشر یافتههای علمی و تحقیقاتی استادان و دانشجویان، مجلهای را با رویکرد علمی - پژوهشی در دستور کار خود قرار داده است.
وی تأکید کرد: حفاظت پیشگیرانه و مدیریت بحران،حفاظت در کاوشهای باستانشناسی، حفاظت و مرمت تزئینات معماری، حفاظت و مرمت اشیاء تاریخی - فرهنگی و مبانی نظری و مدیریت حفاظت و مرمت آثار تاریخی - فرهنگی از محورهای این مجله است.
احمدی، حفاظت میراث ناملموس و ارزشهای معنوی آثار،مطالعات میان رشتهای در حوزه حفاظت و مرمت آثار تاریخی، مواد و فنآوریهای نوین در حفاظت و مرمت و مطالعه درحوزه باستان سنجی را از محورهای دیگر مجله مورد اشاره اعلام کرد.
وی اظهار کرد: پس از انجام مراحل اولیه نخستین جلسه هیأت تحریریه با رویکرد مشخص کردن اهداف عالی نشریه برگزار شد و در آن تمامی اعضاء هیأت تحریریه با حکم رییس پژوهشگاه تفویض اختیار شدند.