به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) کتاب «فراوانی مطلق: روزشمار زنانی که به دنبال آرامشاند» نوشته سارابان براناک با ترجمه فاطمه معتمدی روانه بازار نشر شده است.
در ابتدای این کتاب درباره انگیزه مولف از تالیف این کتاب میخوانیم: «من زنی بودم با نیاز عاجزانه به فراوانی مطلق. اما پیش از آن که این کتاب بتواند نوشته شود، من باید از آنچه در زندگیام موثر بود و آنچه موثر نبود صورتی تهیه میکردم. شاید برای اولین بار مجبور شدم به نحوی بیرحمانه، هم از نظر درونی و هم از نظر بیرونی، صادق باشم. در طول این دروننگری بنیادی و ژرف، شش اصل عملی، خلاق و روحانی ـ سپاسگزاری، سادگی، نظم، هماهنگی، زیبایی، و شادمانی ـ واسطههایی شدند که به من کمک کردند تا زندگی خودم را بشناسم.
یک روز صبح، به صورتی تقریباً پیشبینی نشده، من با این درک که زنی شادتر شدهام و لحظات رضایت خاطرم بیشتر از لحظات دلتنگی و ناراحتی است، از خواب بیدار شدم. دوباره احساس اطمینان کردم و برآن شدم برای زنان که همچون من میخواستند با نورهای خودشان زندگی کنند، کتابی درباره سادهزیستی بنویسم.
اما کتابی که حالا در حال خواندنش هستید با آن کتابی که من شروع کردم یا ناشر انتظارش را داشت مطلقاً هیچ مشابهتی ندارد. در طول دو سالی که من این کتاب را نوشتم، فراوانی مطلق دستخوش دگرگونیهای بنیادین شد، درست همان گونه که من شدم، و هر صبح روحانیت، اصالت و خلاقیت بر روی صفحات کاغذ با یکدیگر در جستجویی صمیمی برای وحدت درمیآمیختند. من، با نوشتن درباره از میان بردن خرت و پرتها آغاز کردم و با نوشتن درباره سیر و سفر در خود و خداوند پایان دادم. هیچ کس به اندازه خودم از این موضوع حیرت نکرده است.
فراوانی مطلق به من این توانایی را داد که با تجلیهای روزانه مواجه شوم، تقدس را در پدیدههای معمولی پیدا کنم، صوفیگری را در چیزهای دنیوی و عادی بیابم و در آیین مقدس لحظه حاضر، تمام و کمال شرکت کنم. من به این کشف نامنتظر، اما هیجانانگیز، دست یافتم که در زندگی همه چیز این ارزش را دارد که منبع تفکر، انکشاف و پیوند مجدد باشد، چیزهایی نظیر: موی بد، نوسانات خلقی، آوردن و بردن بچهها با خودرو، ضربالاجلهای تحملناپذیر، حسابهای بانکی خالی، زمینهای کثیف، خرید مایحتاج آشپزخانه، خستگی، بیماری، هیچ چیز برای پوشیدن، میهمان ناخوانده، حتی رسیدن آخرین سکهها. فراوانی مطلق به من یادآوری کرده است که با چند قرص نان و ماهی چه کنم و به من نشان داده است که چگونه کاه را به طلا بدل سازم. فراوانی مطلق این آگاهی فرارونده و متعالی را به من داده است که بدانم زندگی اصیل، شخصیترین شکل عبادت است. زندگی روزانه نیایش من شده است.
نوشتن فراوانی مطلق این آگاهی را به من داده است که علت ناشادی، سرخوردگی، آزردگی، حسادت و خشم من این بود که من در زندگی واقعیای که به خاطرش خلق شده بودم زندگی نمیکردم. حالا، سعی میکنم چنان نباشم.
دست کم حالا، محدودیتها را میشناسم؛ و بیش از آن این که، به تدریج شروع به برقراری بعضی محدودیتها کردهام. این امر، برای زنی در دهه 1990 چیزی کمتر از معجزه نیست.
من همه اینها را به این علت میدانم که در کنهِ سفر به فراوانی مطلق بیداری شعفانگیز و تکاندهندهای وجود دارد، بیداریای که دید مرا نسبت به خودم و امور روزانهام کاملاً تغییر داد. خود واقعی و اصیل، روح دیدهشدنی است.»
این کتاب به شکل قدم زدن در طول سال تنظیم شده است؛ شروعش روز اول سال نومیلادی است. اما اگر این کتاب در ماه آوریل بتواند راهی به درون شما پیدا کند، تصور نکنید که نمیتوانید از آن بهره ببرید. به هر حال، من پیشنهاد میکنم برگردید و ماه ژانویه را، که شش اصل فراوانی مطلق و نحوه تأثیرشان در آن شرح داده شده است، بخوانید. فوریه به حفاری خودِ اصلیتان اختصاص یافته است؛ پس از آن، هر ماه، روی یافتن اصالت شما در امور روزانهتان تأمل میکند: هنرهای خانگی، کار، زیبایی، مد و فعالیتهای شخصیای که رضایت خاطر میآورد.
به گفته مولف اثر، خواندن این کتاب زندگیهایی را دگرگون میکند. همچنین نوشتن آن. خدا کند که فراوانی مطلق، از طریق درسهای ملایمِ آرامش و شادی، به شما کمک کند تا زندگی واقعی و اصیلی را که برای آن به دنیا آمدهاید، بیابید!
انتشارات روزنه کتاب «فراوانی مطلق: روزشمار زنانی که به دنبال آرامشاند» را در 628 صفحه به بهای 395 هزار ریال منتشر کرده است.